ecozone editura ecozone iasi
Selectati cartile dupa:

» Domenii

» ISBN

» Colectii

  » Inginerie Chimica si Protectia Mediului
  » Ingineria Mediului
  » Managementul Mediului
  » Dezvoltare Durabila
  » Doctorat
  » Masterat
  » Stiinta si Societatea
  » Mediul si Materialele
  » Omul si Mediul
  » Managementul Mediului in Industria Alimentara

» Autentificare

E-mail:
Parola:
   
  Cont nou
Va rugam sa va autentificati pentru a putea comanda carti

» Cautare

  » Ultimele cautari

Toate cartile

10 Carti afisate
 «  ‹ 12345678 ›  » 
Nr. Titlu Autori ISBN Domeniu / Colectia Detalii
41 Tehnologii, utilaje, retete si controlul calittaii in industria de panificatie, patiserie, cofetarie, biscuit si paste fainoase, Retete de fabricatie, Vol. II 978-973-7645-62-3 Inginerie Chimica (cod 2G)
Managementul Mediului in Industria Alimentara
detalii
42 Tehnologii, utilaje, retete si controlul calitatii in industria de panificatie, patiseie, cofetarie, biscuit si paste fainoase, Retete de fabricatie, Vol. I 978-973-7645-47-0 Inginerie Chimica (cod 2G)
Managementul Mediului in Industria Alimentara
detalii
43 Tehnologii, utilaje, retete si controlul calitatii in industria de panificatie, patiserie, cofetarie, biscuit si paste fainoase. Depozitarea, defectele painii si masuri de prevenire: valoarea alimentara a painii 978-973-86848-6-7 Inginerie Chimica (cod 2G)
Managementul Mediului in Industria Alimentara
detalii
44 Minimizarea scazamintelor tehnologice in industria alimentara prin valorificarea subproduselor si deseurilor. Vol III. Domnica Ciobanu,
Matei Macoveanu
973-86848-0-3
detalii
45 Minimizarea scazamintelor tehnologice in industria alimentara prin valorificarea subproduselor si deseurilor. Vol II. Domnica Ciobanu,
Matei Macoveanu
973-86847-9-X Inginerie Chimica (cod 2G)
Managementul Mediului in Industria Alimentara
detalii
46 Minimizarea scazamintelor tehnologice in industria alimentara prin valorificarea subproduselor si deseurilor. Vol I Domnica Ciobanu,
Matei Macoveanu
973-86847-8-1 Inginerie Chimica (cod 2G)
Managementul Mediului in Industria Alimentara
detalii
47 Minimizarea scăzămintelor tehnologice in industria alimentară prin valorificarea subproduselor şi deşeurilor Domnica Ciobanu,
Matei Macoveanu
973-86847-7-3 Inginerie Chimica (cod 2G)
Managementul Mediului in Industria Alimentara
detalii
48 Reducerea poluantilor la sursa si minimizarea deseurilor. Editia a II-a. Maria Gavrilescu,
Mihai Nicu
973-86848-4-6 Stiinta mediului (cod 4D)
Ingineria Mediului
detalii
49 Digestia deseurilor biodegradabile Daniela Suteu,
Mihai Nicu
978-973-7645-59-3 Stiinta mediului (cod 4D)
Ingineria Mediului
detalii
50 Modelarea şi simularea proceselor in ingineria mediului Corneliu Cojocaru,
Florina Ungureanu,
Maria Gavrilescu,
Matei Macoveanu
973-86848-6-2 Stiinta mediului (cod 4D)
Ingineria Mediului
detalii
 «  ‹ 12345678 ›  » 
Sus

Acasa · Carti editate · Reviste · Despre editura · Abonament · Contact · Cos cumparaturi · Cum platesc? · Termeni si conditii
VisaMaster CardPayU

2001 - 2017 © Copyright Editura EcoZone Iasi Toate drepturile sunt rezervate.
firewebb.ro | gazduire hostvision.ro

HostVision CityMaps ABC Domenii Web Design