|
Colectia Managementul Mediului in Industria Alimentara6 Carti afisate
1
Nr. |
Titlu |
Autori |
ISBN |
Domeniu / Colectia |
Detalii |
1 |
Tehnologii, utilaje, retete si controlul calittaii in industria de panificatie, patiserie, cofetarie, biscuit si paste fainoase, Retete de fabricatie, Vol. II
|
|
978-973-7645-62-3 |
Inginerie Chimica (cod 2G)
Managementul Mediului in Industria Alimentara |
› detalii |
2 |
Tehnologii, utilaje, retete si controlul calitatii in industria de panificatie, patiseie, cofetarie, biscuit si paste fainoase, Retete de fabricatie, Vol. I
|
|
978-973-7645-47-0 |
Inginerie Chimica (cod 2G)
Managementul Mediului in Industria Alimentara |
› detalii |
3 |
Tehnologii, utilaje, retete si controlul calitatii in industria de panificatie, patiserie, cofetarie, biscuit si paste fainoase. Depozitarea, defectele painii si masuri de prevenire: valoarea alimentara a painii
|
|
978-973-86848-6-7 |
Inginerie Chimica (cod 2G)
Managementul Mediului in Industria Alimentara |
› detalii |
4 |
Minimizarea scazamintelor tehnologice in industria alimentara prin valorificarea subproduselor si deseurilor. Vol II.
|
Domnica Ciobanu, Matei Macoveanu |
973-86847-9-X |
Inginerie Chimica (cod 2G)
Managementul Mediului in Industria Alimentara |
› detalii |
5 |
Minimizarea scazamintelor tehnologice in industria alimentara prin valorificarea subproduselor si deseurilor. Vol I
|
Domnica Ciobanu, Matei Macoveanu |
973-86847-8-1 |
Inginerie Chimica (cod 2G)
Managementul Mediului in Industria Alimentara |
› detalii |
6 |
Minimizarea scăzămintelor tehnologice in industria alimentară prin valorificarea subproduselor şi deşeurilor
|
Domnica Ciobanu, Matei Macoveanu |
973-86847-7-3 |
Inginerie Chimica (cod 2G)
Managementul Mediului in Industria Alimentara |
› detalii |
1
|